КНП «Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центр Вінницької обласної ради» – комунальне некомерційне підприємство, засновником якого є Вінницька обласна рада. Підприємство є правонаступником Вінницького обласного клінічного шкірно-венерологічного диспансеру та реорганізовано рішенням 39 сесії Вінницької обласної ради 7 скликання від 26 вересня 2019 року № 849 «Про питання діяльності закладів охорони здоров’я-об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області».

Заклад проваджує медичну практику на підставі ліцензії, виданої наказом МОЗ України від 16.12.2019 року № 2485. Відповідно до укладеного договору з НСЗУ від 01.04.2020 року № 1331-Е420-Р00 про медичне обслуговування населення за программою медичних гарантій заклад надає послуги за пакетом № 9 «Амбулаторна вторинна (спеціалізована) та третинна (високоспеціалізована) медична допомога дорослим та дітям» за напрямками дерматовенерологія та дерматовенерологія дитяча.

В лютому 2020 року минуло 100 років з дня заснування закладу.

Центр знаходиться в місті Вінниця, вулиця Магістратська, 21.

Очолює центр кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, експерт Департаменту охорони здоров’я за напрямком «Дерматовенерологія, дитяча дерматовенерологія», голова громадської організації «Вінницька обласна асоціація дерматовенерологів і косметологів» Трет’яков Максим Сергійович.

Трет'яков Максим Сергійович

директор КНП «ВОКШВЦ ВОР»
кандидат медичних наук, експерт Департаменту охорони здоров’я за напрямком «Дерматовенерологія, дитяча дерматовенерологія», голова громадської організації «Вінницька обласна асоціація дерматовенерологів і косметологів»

Високопрофесійні лікарі, достовірна лабораторна діагностика, сучасне фізіотерапевтичне оснащення, доброзичливе ставлення та щире бажання допомогти кожному пацієнту – це те, що дозволяє нам надавати якісну медичну допомогу та кваліфіковані послуги.

Звертайтесь до нас на прийом, і ваше здоров’я буде в надійних руках !

Структура ВОКШВЦ

  1. Консультативно-діагностичний відділ:

– кабінети амбулаторного прийому лікарів-дерматовенерологів
 – кабінет анонімного обстеження
– фізіотерапевтичний кабінет
– маніпуляційний (процедурний) кабінет
– палата денного стаціонару

2. Клініко-діагностична лабораторія :

– клінічний відділ
– серологічний відділ
– бактеріологічний відділ

3.Відділ організаційного, інформаційного та правового забезпечення

4.Відділ економіки, фінансування, бухгалтерського обліку та звітності

За додатковою консультацією та щоб записатися на прийом дерматовенеролога, звертайтесь в нашу реєстратуру особисто або за телефоном. Не зволікайте з візитом до спеціаліста, адже ваше здоров’я саме в ваших руках.

Зателефонуйте нам

Реєстратура (0432) 67-12-84