Новинка

КНП «ВОКШВЦ ВОР»  запроваджує нову послугу – консультація лікаря-дерматолога в он-лайн  режимі – по фото через телефонний додаток «Viber». Порядок проведення  телеметричної консультації:

  1. Зайти на наш сайт: kvd.vn.ua, обрати розділ «послуги+» та «послуги із замовленням он-лайн»
  2. Обрати «консультація лікаря-дерматовенеролога», оплатити он-лайн через кошик 181грн.20 коп, вказавши прізвище пацієнта, який потребує консультації (платник може бути інший)
  3. Зайти на сторінку на нашому сайті «лікарі+» та обрати лікаря-дерматолога.
  4. Зателефонувати до реєстратури: 0432-67-12-84 або 067-933-95-45, повідомити медреєстратору необхідні особисті дані для оформлення медичної карточки, отримати від медреєстратора номер телефону лікаря та інформацію про день і час консультації.
  5. Зателефонувати обраному лікареві в день та час прийому, повідомити лікареві необхідні деталі та вислати на додаток «Вайбер» 3-4 фотографії проблемного місця шкіри, зроблених при денному освітленні з різних сторін та різної дистанції. Підготуйтесь до консультації- заздалегідь продумайте( запишіть) питання, які Вас турбують. Лікар проконсультує  Вас  у домовлений час.
  6. У випадку, якщо визначитись з діагнозом та лікуванням по фото не можливо, лікар запросить Вас на очний прийом.
    Наступна консультація (очна або он-лайн) з тієї самої проблеми для Вас безкоштовна у обраного лікаря в нашому закладі та не потребує додаткового оформлення направлення .
  7. Не телефонуйте лікареві поза прийомом, тим паче в позаурочний час, всі питання узгоджуйте під час консультації.
  8. Якщо Вам потрібна додаткова консультація з данного питання або з будь-яких причин Ви не зможете зателефонувати лікареві у визначений час, зателефонуйте заздалегідь (не менше як за добу) медреєстратору та узгодьте час консультації он-лайн.

Звертаємо увагу, що всі діагностичні обстеження на базі нашої клініко-діагностичної лабораторії, здійснюються на платній основі згідно затверджених  тарифів. Ознайомитись з тарифами можна на сайті нашого закладу в розділі «ціни+».