Робота в умовах карантину

Адміністрація КНП «Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центр Вінницької обласної ради» інформує про роботу в умовах карантину:

Прийом пацієнтів здійснюють лікарі-дерматовенерологи в робочі дні за електронними направленнями сімейних лікарів та лікарів-спеціалістів і за само зверненням з дотриманням необхідних протиепідемічних вимог (наявність маски, дистанційний режим, температурний контроль, використання деззасобів).
У випадку відсутності електронного направлення та за самозверненням прийом здійснюється на платній основі згідно затверджених тарифів через термінал (у закладі).

Додаткову інформацію про режим роботи закладу, графік роботи лікарів та інших організаційних питань можна отримати з використанням телекомунікаційних засобів – телефонного зв’язку (стаціонарного та мобільного), електронної пошти, сайту нашого закладу, сторінки у ФБ.

РЕЄСТРАТУРА (запис на прийом, консультація з організаційних питань) – 0432-67-12-84 та 067-433-95-45 (адміністратор) в робочі дні з 8.30 до 16.30

Директор ВОКШВЦ (приймальна) – 0432-67-12-88

Електронна пошта : voshvc@ukr.net

Сайт нашого закладу: https://kvd.vn.ua/

Прийом аналізів з 8.30 до 15.00 в робочі дні.

Фізіотерапевтичне лікування у невідкладних випадках за призначенням лікаря-дерматовенеролога з 8.30 до 14.00 в робочі дні.

Клініко-діагностична лабораторія здійснює серологічне обстеження на коронавірусну інфекцію методом ІФА ( імуноглобуліни М та G ).
Деталі див.
Алгоритм обстеження на коронавірусну інфекцію на сторінці «новини» нашого сайту.