Запрошуємо на обстеження методом ІФА на COVID-19

КНП «ВОКШВЦ ВОР» інформує, що на базі клініко-діагностичної лабораторії нашого закладу, ПРОДОВЖУЮТЬСЯ обстеження на COVID-19 методом ІФА з визначенням імуноглобулінів М та G.

Ми обстежуємо як доставлені зразки крові з вени (за договорами та за проплату через банк та термінал), так і здійснюємо забір крові від населення на базі нашого маніпуляційного кабінету.
Основна вимога для населення до забору крові в нашому закладі – відсутність у пацієнта ознак захворювання на ГРВІ (COVID-19). За наявності таких ознак необхідно здійснити забір крові за місцем проживання у сімейного лікаря.
Також обов’язковою умовою для населення при заборі крові у нас є інформація про сімейного лікаря (ПІБ), його номер телефону та назва закладу, де обслуговується пацієнт. Ця інформація потрібна для організації подальшого обстеження пацієнта у випадку позитивного результату аналізу. Ціна одного обстеження на один із імуноглобулінів (М або G) без забору крові – 105 грн 67 коп., на обидва імуноглобуліни – 211грн 34 коп.
Ціна одного обстеження на один із імуноглобулінів (М або G) із забором крові (з комісією терміналу) – 140 грн., обох імуноглобулінів – 250 грн.
Час забору крові – з 8.30 до 15.00 в робочі дні ( субота, неділя-вихідний).

Детальніше за телефонами : 0432-67-184 та 067- 433-95-45 Адреса – м. Вінниця, вул. Магістратська , 21 ( вхід з двору).

Результат аналізу видається:

  • якщо забір крові або доставка зразків крові здійснена до 11.30 дня – результат з 15 до 16 год. цього ж дня;

  • якщо забір крові або доставка зразків крові здійснена після 11.30 дня – результат з 15 до 16 год. наступного робочого дня.

Пацієнт, який прийшов на обстеження, має бути натще, або після легкого сніданку (виключити буряк, моркву, жирну та смажену їжу за 12 годин до аналізу).
Звертаємо увагу, що результат аналізу дійсний 3 доби.
Для дотримання протиепідемічного режиму обов’язкова наявність захисної маски.