здоровя обстеження дерсматолог Вінниця

Цінуймо своє здоров’я як зусилля волі, а не як спадок або дар!

У сучасному світі, задля успішної реалізації себе у особистому житті та досягнення професійних успіхів, нам щодня доводиться докладати чимало зусиль. Міцне здоров’я та жвавий розум, здорове тіло та доглянуте обличчя давно стали невід’ємними складовими образу успішної та впевненої в собі людини.

На жаль, у круговерті побутових справ та гонитві за новими професійними досягненнями, ми часто зволікаємо та щосили намагаємось не звертати увагу на тривожні сигнали, що подає нам організм.
Не бажаючи втрачати час на, інколи доволі тривале, очікування у черзі біля кабінету лікаря, ми самі призначаємо собі лікування, звертаючись за порадою до друзів та пригадуючи рекламні ролики, які бачили по телебаченню. Даремно. Адже поява будь-яких, здавалось, незначних змін з боку шкірних покровів може бути першою ознакою розвитку захворювання шкіри чи проявом певної патології внутрішніх органів.

Шкіра, волосся та нігті — це не лише атрибути нашої краси та доглянутості, а й віддзеркалення багатьох процесів, які відбуваються в організмі. Саме тому поява будь-яких змін з боку шкіри обличчя чи тулуба повинна викликати занепокоєння та стати приводом для звернення не лише до косметологічного кабінету та перукарні, а, в першу чергу, до лікаря-дерматолога. До найбільш розповсюджених змін з боку шкірних покривів ми можемо віднести такі симптоми, як: зміна кольору шкіри, поява висипки або лущення, свербіж, відчуття болю чи печії, а також випадіння волосся, ламкість і зміна кольору нігтів та багато інших. Поява зазначених смптомів може свідчити про наявність певного дерматологічного чи іншого захворювання, яке без належного лікування може призвести до розвитку ускладнень як з боку шкіри, так і з боку інших органів та систем. Саме лікар в змозі встановити діагноз та розпочати лікування, направлене не лише на ліквідацію наявних естетичних проблем, а й з’ясувати та вплинути на причину розвитку того чи іншого захворювання.

Кваліфіковану консультацію лікаря-дерматовенеролога Ви можете отримати у КНП «Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центрі». Звертайтесь до нас у зручний для Вас час з 8.30 до 17.00 год. за адресою: вул. Магістратська, 21, за телефонами: 0432-67-12-84 ( реєстратура) 0674339545 (адміністратор).

Детальнішу інформацію можна отримати на нашому сайті: https://kvd.vn.ua

Ми піклуємось про Ваш добробут у сучасному сьогоденні, саме тому прагнемо зробити дерматологічну лікувально-діагностичну допомогу доступною для кожного жителя міста та області.


Лікар-дерматовенеролог Поліщук Оксана Олександрівна