псоріаз хвороба КОЖВЕН Вінницький шкірно-венерологічний диспансер

Створено центр псоріазу

На базі консультативно-діагностичного відділу КНП «ВОКШВЦ ВОР» створено «Центр псоріазу».

Актуальність теми підтверджується тим, що за статистикою від 4 до 10 % населення земної кулі страждає на системне хронічне захворювання – псоріаз. Схожа ситуація і в нашій області.  Доcі істинна першопричина захворювання не встановлена.
Проте сьогодні наука пропонує досить ефективні ліки,  фізіотерапевтичні методи лікування та реабілітації. Саме з метою зосередження всіх передових та доказових методів  лікування в єдиному центрі і було створено «Центр псоріазу». Очолює його директор КНП «ВОКШВЦ ВОР» Трет’яков Максим Сергійович, кандидат медичних наук, лікар-дерматовенеролог вищої категорії,  експерт Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької облжержадміністрації за напрямком «Дерматовенерологія, дитяча дерматовенерологія», голова громадської організації «Вінницька обласна асоціація дерматологів і косметологів».
В центрі ведуть прийом  лікарі-дерматовенерологи вищої кваліфікаційної категорії. Всім хворим на псоріаз організовується  консиліумний прийом за участю  групи лікарів.
Для лікування хворих з важкими формами псоріазу впроваджуються новітні технології та використання біологічних антигенів в комплексі з  фізіотерапевтичними  методами  реабілітації (вузькохвильова фототерапія, надвенний лазер тощо).


Наш фізіотерапевтичний кабінет є одним з кращих в області, оснащений новою фізіотерапевтичною аппаратурою, очолює кабінет досвідчений лікар-фізіотерапевт  вищої категорії.
Нами подано пропозиції до влади включити до обласної програми на наступні п’ять років заходи з фінансування половини вартості лікування хворих на важкі форми псоріазу. Сподіваємось, що народні обранці підтримають нашу ініціативу  та будуть сприяти попередженню інвалідизації хворих на псоріаз, покращенню якості життя.

Для того, щоб отримати консультацію та лікування в Центрі псоріазу, необхідно звернутись до нас за електронним направленням сімейного лікаря (прийом безкоштовний) або за власним бажанням (оплата прийому згідно затверджених тарифів), записатись на прийом до лікаря-дерматолога, якого ви оберете. Далі ми організуємо консиліумний прийом, діагностику та запропонуємо Вам оптимальні методи лікування.
Детальна інформація про наш заклад, лікарів, умови роботи, тарифи на платні послуги на нашому сайті https://kvd.vn.ua
Не залишайтесь наодинці з хворобою! Разом ми обов’язково знайдемо вихід!
Ми готові бути поруч та вирішувати з вами будь-які проблеми!